Groepstrainingen

Onze trainingen zijn in groepsverband en meestal in een dagdeel met de mogelijkheid voor een terugkomdag(deel). Voor bedrijven en organisaties kan elke training in-company verzorgd worden.

We geloven in veel zelf doen tijdens de training! Naast theorie en achtergrond informatie over het onderwerp, werk je alleen of met andere deelnemers aan een praktijkgerichte opdracht, presenteer je die aan elkaar en krijg je feedback. Op deze manier kan je thuis of op het werk direct verder en het geleerde meteen in praktijk brengen.

De grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 10 personen. Kijk in de agenda voor data van onze trainingen. Voor meer informatie, kosten, inschrijving en in-company training neem contact op.

 
Aanbod

Training APK voor je Loopbaan
Even een pas op de plaats en een moment van waardering van jezelf, wat je doet en wat je graag wil in je (werkzame) leven. Een soort keuring van de staat van je loopbaan dus! Deze training maakt je bewust(er) over je persoonlijkheid en de manier waarop je in het leven staat, en welke invloed dat heeft op je werk en in de omgang en samenwerking met collega’s of medewerkers. Met dit inzicht maak je beter onderbouwde keuzes voor het vervolg van je loopbaan of – voor leidinggevenden – het inzetten van je medewerker(s). Een zelfanalyse maakt onderdeel uit van de training.

Training Talent Tales – wat is jouw verhaal?
In deze taining ga je aan de slag met je eigen verhaal! Kijk zelf en met andere deelnemers naar je persoonlijke en professionele successen en ervaringen. Wie, hoe en wat heeft je gemaakt tot wat je nu bent, kan en doet? In deze interactieve training wordt je je bewust van je kwaliteiten, vaardigheden en kennis en krijg je feedback en tips om deze actief te gebruiken in het vertellen van jouw verhaal op het werk of in een sollicitatie. Je CV is de basis van deze training, en mogelijk een zelfanalyse.

Training Sprankelend sollicitatiegesprek! 

Voor iedereen die een effectief en enthousiast sollicitatiegesprek wil voeren om geselecteerd te worden voor die droombaan! In deze training werken we aan een optimale presentatie voor het bedrijf, de organisatie of branche waar(in) jij wilt werken. We verwachten dat je je goed voorbereid op de training door vooraf informatie te lezen en oefeningen te maken. Tijdens de training is er ruimte om je eigen ervaring in te brengen, oefen je met de meest voorkomende sollicitatievragen, en ontvang je feedback ter verbetering.

Training Boost your intercultural talent!
Ga je emigreren of voor een korte periode naar het buitenland voor werk of stage? En wil je meer weten over de (werk)cultuur van dat land en hoe jij effectief met collega’s communiceert en samenwerkt? Kom dan naar deze training en geef een boost aan je interculturele vaardigheden! In deze interactieve training behandelen we theorie over cultuur en culturele verschillen en ga je aan de slag met oefeningen die je meer inzicht in je eigen (inter)culturele achtergrond en vaardigheden geven. Handig als je weet hoe jij verschilt van het land waar je naar toe gaat en wat je kan of moet veranderen om effectief te communiceren en samen te werken!

Op verzoek kan de deelnemer de Intercultural Readiness Check (IRC) vooraf doen; deze test meet in welke mate je de competenties bezit om effectief te zijn in een andere culturele omgeving. Aan de IRC zijn extra kosten verbonden en kent een gereduceerd studenten tarief. Neem contact op als je hierin interesse hebt.

Training Lanceer LinkedIn!
In deze training leer je wat LinkedIn is, waarvoor en hoe je het kan gebruiken en krijgt je uiteraard veel tips om je profiel te maken of te verbeteren. Alle belangrijke functionaliteiten van LinkedIn komen aan bod, we bekijken top profielen en je gaat aan de slag met je eigen pagina. Er is daarna geen weg meer terug, lanceer LinkedIn en ervaar de kracht van dit online professionele netwerk voor je werk en loopbaan!

Training Vind je baan uit!
Heb je regelmatig het idee dat je op je werk niet bezig bent wat je echt belangrijk en leuk vindt? Of dat de beste functie voor jouw niet bestaat of wordt geadverteerd? Dan is deze training ‘job crafting’ gemaakt voor jou! Job crafting betekent letterlijk ‘boetseren aan je baan’. Door kleine wijzigingen aan te brengen in taken, relaties, context en gedachten over je werk krijgt je (toekomstige) baan (weer) meer betekenis. En daarmee een betere aansluiting op je wensen, kwaliteiten en vaardigheden. Heel belangrijk om gemotiveerd aan het werk te blijven. In deze interactieve training werken we volgens een stappenplan in het (opnieuw) uitvinden van je baan!

Training Pitch Perfect!
Wil je kort en krachtig jezelf, je bedrijf of je product kunnen presenteren tijdens zakelijke en netwerk ontmoetingen? Of ben je bezig met je CV en LinkedIn profiel en vindt je het lastig om je kwaliteiten, kennis, vaardigheden en ambitie in een paar regels samen te vatten? Deze training leert je de do’s en dont’s van een krachtige pitch en we kijken naar een aantal goede pitches van anderen. Met de tips ga je aan de slag met het maken en aanpassen van je eigen pitch, laat je deze horen aan de trainer en deelnemers en ontvang je feedback en suggesties voor verdere verbetering. Na de training pitch jij perfect!