Scholieren & studenten

  • Welke studie of opleiding sluit goed aan op wat je leuk vindt en waar je goed in bent?
  • In welk beroep zie jij jezelf werken en komen jouw talenten het beste tot hun recht?
  • Vind je jouw mbo-, hbo- of wo-studie niet leuk en wil je overstappen naar een andere studie, maar je weet niet welke?
  • Wil je na je studie een vervolg- of masterstudie, maar je weet niet welke?

Dat zijn moeilijke vragen als je een brede interesse hebt en veel dingen leuk vindt. Of je ziet juist heel weinig opleidingen die echt bieden waar je enthousiast van wordt. Misschien ben je al bezig met een studie, valt het tegen en twijfel je aan je keuze, of weet je niet welke vervolgopleiding het beste bij je past. Je zou er keuzestress van krijgen!

Je beroep kiezen en de studie die je daar op voorbereidt, kan een lastig proces zijn. Er zijn veel verschillende interessante opleidingen en leuke scholen in Nederland. Wat past nou echt goed bij je? Niet alleen de inhoud van de studie is belangrijk, maar ook de manier waarop het onderwijs wordt gegeven, hoe praktisch of theoretisch het is en of er ruimte is voor een stage. En hoe zien de boeken er bijvoorbeeld uit? Daar zul je toch heel wat uurtjes in moeten werken!

Talent Tales biedt zowel individuele begeleiding als groepstraining in studie- en beroepskeuze vraagstukken aan middelbare scholieren en mbo-, hbo-, en wo-studenten. Via de agenda kun je je inschrijven voor de trainingen. Deze zijn ook individueel te volgen, neem dan contact op.


Kort traject – Keuze Koorts! | Lang traject – Keuze Klaar!