Voor werkgevers

  • Wil je beter inzicht krijgen in het talent en de ambitie van je medewerkers?
  • En wil je jouw medewerker(s) gemotiveerd en inzetbaar houden in jouw veranderende organisatie? Zodat ze vitaal en met liefde (blijven) werken en weten wat hun waarde is in het bedrijfsresultaat?
  • Wil je dat je medewerkers actief de regie nemen over hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan?

Talent Tales is gespecialiseerd in Human Resources Development (HRD), loopbaan- en organisatie ontwikkeling. Wij adviseren en helpen werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid zodat bedrijfsdoelstellingen worden gehaald en professionele en persoonlijke ontwikkeling wordt bereikt. Bij ons staat resultaat- en doelgericht werken en het daarbij optimaal benutten van talent in organisaties, teams, medewerkers en stagiaires centraal. Met bijzondere aandacht voor agile en projectmatig werken, individuele exclusiviteit, verschillen die er mogen zijn, en interculturele effectiviteit. Onze visie is anders is leuk, hetzelfde is saai, en samen vullen we elkaar aan!

Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoefte en kan de vorm aannemen van programma- en projectmanagement, procesbegeleiding, advisering, (loopbaan)coaching en training.


Opdrachten waar we goed in zijn en blij van worden, bestaan uit de volgende elementen: